leseriet

Hei. Jeg heter Mohammed og er opprinnelig fra Somalia. På denne bloggen kommer jeg primært til å skrive om bøker og film; anmeldelser, tanker om litteratur/film og nyheter om forfattere/regisører/filmer som jeg har stor sans for.

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

He'll be back; Kina redder Terminator: Genisys


Den kinesiske økonomien har tatt imot noen solide slag de siste månedene. Fabrikktallene har vært skrekkelige, aksjemarkedet oppfører seg mer som en jojo enn en arena noen rasjonell person ønsker å sette sine penger i. Og så har et par kjemiske fabrikker gått i luften på mystisk vis, noe som har løftet angstnivået et par hakk.

Men ingen av disse tingene ser ut til å ha noen virkning på det kinesiske filmmarkedet. Ennå. Det har reddet fremtiden til en god del filmskapere, nå sist folkene bak «Terminator:Genisys.

Filmen hadde premiere nå i helgen i Midtens Rike og tjente 27 millioner dollar. Det sikret filmen førsteplassen på kinotoppen, foran Mission Impossible: Rogue Nation. Filmen tjente det samme beløpet i premierehelgen i USA, noe som var skuffende i forhold til forventningene.

Tallene fra Kina tolkes annerledes. De ses på som den redningen filmens bakfolk trengte for å kunne få profitt på filmen og kanskje seriøst vurdere å gå videre med planene for en oppfølger.

Det er ikke første gang kinesiske filmentusiaster redder fremtiden til en franchise. Pacific Rim får en oppfølger takket være Kina. «Need for Speed» også. Og nå, «Terminator: Genisys».

Spørsmålet nå er om folkene bak filmen blunker til sine redningsmenn og inkorporerer det kinesiske fastlandet i historien i oppfølgeren.

Det vil vise seg.
 

hits